Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite ISA Two

11 099 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite ISA Two

Finns i webblager.

2-kanals mikpreamp med Focusrites legendariska mikrofonförstärkare.

ISA Two levererar ett superbt ljud som spänner över fyra olika decennier. Historien om Focusrite's mikpreampar går tillbaka till de ursprungliga Focusrite ISA110 modulerna som Rupert Neve designade på uppdrag av George Martin 1985 till hans legendariska Nevebord.

Genom att kombinera den bästa solidstate-tekonologin med transformatorkopping har Focusrite's preamps spelat en viktig roll vid inspelning av tusentals hits och de används av ledande artister, producenter och tekniker över hela världen.

Hjärtat i ISA Two är två stycken Lundahl LL1538 trafos med mycket lågt brus och stabil frekvensgång. ISA Twos mikpreampar har fyra klassiska impedansinställningar, inklusive den ursprungliga ISA110. Med variabel ingångsimpedans kan du få allt från ett korrekt transparent ljud till karaktären av din favorit vintagemikrofon - och vad som helst däremellan. Med upp till 80dB gain klarar ISA Two de mest krävande situationer.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.