Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

IK Multimedia T-RackS Grand (download)

2 899 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


IK Multimedia T-RackS Grand (download)

Finns i webblager.

High-End Mastering Suite - 9 processors (plug-in & standalone)

Den nya T-Racks 3 höjer ribban igen, inom high-end mastering och mixning, med en suite av nio stycken modellerade analoga och digitala Dynamics/EQ processorer, varav fem är helt nya! Förutom de klassiska effekterna från T-Racks 24 får man:

Klassisk rör kompressor baserad på Fairchild 670, som fångar varje aspekt av denna Holy Grail av kompressorer/limiters. Vintage Tube Program EQ:
Den här modelleringen har hämtats från en av de bästa EQs som någonsin gjorts, nämligen Pultec EQP-1A.
Opto Kompressor: Optisk kompression som har en mycket speciell karaktär som audiofiler kommer att uppskatta Brickwall Limiter: En limiter som verkligen kan göra dina masteringar rättvisa, utan att platta till ljudbilden.
Linear Phase Equalizer: Pålitlig EQ av mycket hög klass, med sex stycken identiska band.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.