Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Prodipe PRO 10S V3 Active Sub Woofer 10″

3 599 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Prodipe PRO 10S V3 Active Sub Woofer 10″

Finns i webblager.

Prodipe PRO 10S V3 är en professionell 150 watts subbas med 10″ element, designad för att användas tillsammans med Prodipes studio monitorer.

Denna serie är i konstant utveckling och nytt för version 3 är att man valt att använda ny elektronik för förstärkningen som ger mer dynamik och noggrannhet. Dessutom är högtalarkonan numera i glasfiber. Att använda glasfiber i alla våra högtalare innebär att vi har kunnat öka prestandan och dynamiken. Frekvensresponsen blir mer linjär och kvaliteten på lyssningen underbart naturlig. Magneterna är avskärmade av anodiserade stålöverdrag.

Den aktiva filtreringen har har setts över för att säkerställa att korsningsfrekvensen är totalt skarvlös, och att fasens reversering och lågpassfiltret är justerbart.

Kabinettet är tillverkat av trä med hög densitet för att ge ljudet en hög grad av konsistens och för att eliminera oönskade vibrationer. Till skillnad från många av de andra tillverkarna beslutade Prodipe att sätta basreflexporten på framsidan av subwoofern för att förbättra dekomprimeringen på basresponsen. Detta gör det mycket lättare att hitta den bästa positionen för högtalaren.

Det finns gott om anslutningsmöjligheter: XLR / TRS 6.35 Jack för en balanserad anslutning, och Phono (RCA) för en obalanserad anslutning.

Specifikationer

Amplification : Power RMS (peak) : 150W (270W)
Dimensions : 383(H)×355(W)×398(D) mm
Weight : 18Kg
Frequency response : 36Hz?150kHz
Signal ? noise : 98dB
Woofer : 10? Fibreglass cone
Input connectors : 2 x XLR (3-pins) 2 x 1/4″ TRS ? 10k Ohm (Balanced) 2 x RCA ? 10k Ohm (Unbalanced)
Output connectors : 2 x XLR (3-pins) (Balanced) 2 x RCA ? 10k Ohm (Unbalanced)
Phase : 0° 180°

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.