Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite Saffire Pro 40 | Thunderbolt

4 999 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite Saffire Pro 40 | Thunderbolt

Ej i lager

Firewire ljudkort med 8 klassiska och prisbelönta Focusrite mikförstärkare, 8 line ingångar, 8 kanaler med ADAT in/ut, och ett par S/PDIF in/ut. Du får två diskreta hörlursutgångars, en dedikerad stereoutgång och ett par unika 'loopback' ingångar. Det ingår även ett av marknadens mest kraftfulla och mångsidiga mjukvaruprogram för att oberoende styra alla in/ut och monitorsignaler m.m. Slutligen så är motorn i Pro 40 exremt stabil och konstruerad med den senaste state-of-the-art tekniken.

Så om du vill att världen skall haja till och lägga märke till din musik, så välj mikförstärkarna som proffsen använder. Focusrite Saffire Pro 40 låter som det rätta valet.

Levereras komplett med Focusrite Plug-in Suite och Xcite+ Pack innehållandes Ableton Live Lite och en massa annan mjukvara som gör att du snabbt och lätt kommer igång med dina projekt!

Länk till tillverkaren
Ladda hem bruksanvisning


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.