Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Arturia AudioFuse CL. Silver

6 395 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Arturia AudioFuse CL. Silver

Finns i webblager.

Under kategorin Audio gömmer sig Arturias första USB-Audio Interface, Audiofuse. Klicka dig vidare för att lära dig mer om nästa generations ljudkort! Det är definitivt värt det.

Du gör morgondagens musik... så varför nöja sig med gårdagens gränssnitt? AudioFuse är nästa generations ljudkort som sätter en ny standard för ljudkvalitet och kreativ produktion. Det förenar den överlägsna ljudkvalitén från high-end analoga studiokonsoler med flexibiliteten hos ett mobilt interface med alla anslutningar du behöver, för varje inspelning du kan tänka dig. Låter det intressant? Läs vidare.

Oavsett om du arbetar hemma eller är på väg till en inspelning vill du ha ljudet som en professionell studio levererar. Nu kan du få det!

AudioFuse är byggd på en helt symmetrisk ljudkedja, med varje steg noggrant utformat för att ge bästa möjliga renhet i ljudet. De två specialdesignade DiscretePRO® mikrofonförförstärkararna kombinerar det bästa av gårdagens vintage-mixerkonsoler med dagens banbrytande teknik för bästa möjliga ljudkvalitet. Nästa generations analog-till-digital-omvandlare ger oöverträffad ljudkvalitet med fantastisk transparens som tar fram varje nyans i din musik.

Designad med din kreativa process i åtanke. Det finns inga menyer i AudioFuse. Ingenting är gömt så varje kontroll är alltid nära till hands. Det finns inget i vägen för ditt kreativa flöde. Vill du justera "gainen" på kanal 1? Vrid bara på gain-ratten. Behöver du byta lyssning? Bara tryck på en knapp. Vill du ha mer nivå i en av hörlurarna? Bara vrid upp den dedikerade ratten.

Vad vill du ansluta? Du kan ansluta nästan allt till AudioFuse: mikrofoner, instrument, skivspelare, studioutrustning, Mac, PC, Linux, tablets, även iOS och Android-telefoner. Allt med en latency så låg som 3 millisekunder!

Fånga tillfället - hemma, i studion, på väg, eller var din kreativitet behöver nå ut. AudioFuse har ett super-solitt aluminiumchassi som du kan lita på, komplett med ett hårt lock för att skydda den från skador i väskan, eller t. ex damm på skrivbordet. Byggkvaliteten går långt utöver en snygg utsida. Audiofuse passerar rigorösa tester innan den kan packas och skickas iväg. Den levereras även med en testspecifikation på just din exakta Audiofuse.

Specifikationer

* 14 ingångs och 14 utgångskanaler
* 4 analoga ingångar: 2x Mic/Instrument/Line, 2x Phono/Line
* 4 analoga utgångar
* 2 analoga inserts
* ADAT In & ut
* S/PDIF In & ut
* Word Clock In & ut
* MIDI In & ut
* 3-port USB hub
* 2 mikrofon-preamps med DiscretePRO® technology
* 2 phono RIAA-preamps
* 24-bit AD/DA converters med upp till 192kHz sampling rate.
* Talkback-funktion med en dedikerad inbyggd mikrofon
* A/B högtalarväxel
* Direct monitoring
* Separata Master & Monitor mixkanaler
* USB interface med kompatibilitet för PC, Mac, iOS, Android & Linux
* 3 färgversioner: Silver, Grå och svart
* Aluminium chassi, med läderklädd topp


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.