Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd Gen

2 429 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite Scarlett Solo Studio 2nd Gen

Finns i butik och webblager

Komplett studiopaket med Scarlett Solo Gen2 ljudkort, stormembrans kondensatorstudiomikrofon, slutna hörlurar och kabel. Inkl. stort software paket med bl.a. Pro Tools | First och Ableton Live Lite, Softube Time och Tone Pack, Red 2 och 3 Plug-in Suite.

Nu kan du spela in gitarr, sång, bas eller andra instrument, lägga studioeffekter och göra en mastermix. Vare sig du är nybörjare eller erfaren, här är vad man ska använda för att spela in i hög kvalitet. Hjärtat av paketet är Scarlett Solo som är ett liten ljudkort med samma fantastiska ljud och användarvänlighet som sina större syskon.

Med en äkta Focusrite mikrofon-preamp samt dedikerad instrumentingång, robust konstruktion i metall, "halo'-nivåvisning och software, är Scarlett Solo perfekt till transportabel inspelning, hemstudio eller för producenten på språng. Scarlett kan användas med praktiskt taget alla kända musikprogram på marknaden och är också den perfekta partnern för Pro Tools. Focusrite och Avid kommer att fortsätta att arbeta nära tillsammans för att säkerställa att alla Scarlett interface grundligt testas med den senaste versionen av Pro Tools.

Studiomikrofon CM25 är speciellt utformad för att fånga varje nyans av din röst eller akustiska instrument och levererar ett bra resultat. Det ingår en tre meter mikrofonkabeln. De medföljande slutna hörlurar som ger ett tydligt och exakt ljud utan färgning.

Scarlett levereras inkl. stort softwarepaket med Focusrite Control - Routing och monitorerings application, Red 2 & 3 Plug-in Suite Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite for real life guitar förstärkarsimulering i realtid, Ableton Live Lite, 1 GB med ljud och samples från Loopmasters, Novation Bass Station VST- och AU plug-in synthesizer.

Andra generationen av Scarlett-serien är full av uppgraderingar. Scarlett erbjuder lägsta latency i sin klass (2,74 ms), vilket gör det möjligt att spela in och monitorera med programvarueffekter i realtid. En ny gainkontroll i metall och ett slankare rött metallhölje visar förbättrad industriell design, byggd för att hålla livet ut eller längre. Scarlett tar ett nytt kliv framåt med samplingsfrekvenser upp till 192 kHz, och ingångskanalerna är också vidareutvecklade. Scarletts senaste mikrofon-preamps har en jämnare gain-struktur, vilket gör nivåjusteringar ännu mer precisa än tidigare och instrumentingångarna har en ny design med bättre headroom. Dessa hanterar även de hetaste gitarrpickuperna. Focusrite har också lagt till analoga skyddande kretslopp över både in- och utgångar som skyddar mot fel strömstyrka.

Specifikationer

En Focusrite mikrofon-preamp av hög kvalitet med massor av gain

En instrumentingång som tål de hetaste signaler

Stereo linjeutgångar

Hörlursutgång med volymkontroll

Robust metallchassi

24bit/192 kHz USB2-ljudkort för Mac och PC

Unik "halo"-indikator gör det enkelt att ställa in ingångsnivån

Stor volymknapp för monitorering med mute-funktion

Scarlett MixControl DSP mixer/router med låg latency

inkl. CM25 stormembrans kondensatormikrofon

Inkl. HP60 slutna hörlurar

Mått - ljudkort 4.4 x 14.4 x 11.9 cm

Vikt - ljudkort 0,4 kg

Vikt med tillbehör 1,5 kg


Focusrite är ett engelskt företag som startades 1985 av ingen annan än den legandariske ingenjören Rupert Neve. Focusrites första produkt var den klassiska ISA-serien kan du höra på otaliga inspelningar och som fortfarande produceras än idag.

Förutom mikrofon-preamps av högsta kvalitet, EQs och dynamiska processorer, erbjuder Focusrite en produktlinje av ljudkort till ett överkomligt pris, kraftfulla ethernet ljuddistributionsenheter, plugins, komplett inspelningspaket och mer - alla med Focusrite välkända kvalitet.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.