Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen

1 279 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite Scarlett Solo 2nd Gen

Finns i butik och webblager

USB 2.0 ljudkort med 2 in/2 ut inkl. 1 Focusrite Pre-amp och 1 instrumentingång, 24bit/192kHz. Inkl. stort softwarepaket inklusive Pro Tools | First och Ableton Live Lite, Softube Time och Tone Pack, Red 2 och 3 Plug-in Suite.

Focusrite Scarlett Solo är ett litet ljudkort med samma fantastiska ljud och lika användarvänlig som de större ljudkorten i serien. Med äkta Focusrite mikrofon-preamps och egen instrumentingång, solid konstruktion i metall, "halo" nivåindikation- och software, är Scarlett Solo perfekt för inspelning på språng, i hemmastudion eller för producenten på resande fot.

Scarlett är kompatibel med praktiskt taget alla kända musikprogram på marknaden, och är också den perfekta partnern för Pro Tools. Focusrite och Avid kommer att fortsätta att arbeta i nära samarbete för att säkerställa att alla Scarlett ljudkort testas grundligt med den senaste versionen av Pro Tools.

Scarlett kommer med ett stort softwarepaket som innehåller Focusrite Control - Routing and Monitoring Application, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite för förstärkarsimulering i realtid, Ableton Live Lite, 1 GB ljud och samples från Loopmasters, Novation Bass Station VST- och AU plug-in synthesizer.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.