Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite Saffire Pro 14

1 749 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite Saffire Pro 14

Ej i lager

FireWire/Thunderbolt* interface med 4 analoga in varav 2 med mikrofonförstärkare och DI. Inkl. mjukvarupaket med bl.a Softube Time & Tone Pack.

Focusrite är ett engelskt företag som startades redan 1985 av ingen mindre än den legendariska ingenjören Rupert Neve. Focusrites första produkt var den numera klassiska ISA-serien som du kan höra på otaliga inspelningar och som än idag är i produktion. Förutom high-end mikrofonförstärkare, EQs och dynamiska processorer erbjuder Focusrite idag en produktlinje med prisvärda ljudinterface, kraftfulla ethernet ljuddistributionsenheter, plugins, kompletta inspelningspaket och mer, allt med Focusrites välkända kvalitet.

Focusrite Saffire PRO 14 är ett FireWire/THunderbolt* ljudinterface med fyra analoga ingångar, varav två med mikrofonförstärkare och instrumentingång, fyra analoga utgångar, S/PDIF in/ut samt två virtuella ‘Loopback’ ingångar. De två mikrofonförstärkarna bygger vidare på klassisk Focusrite ingenjörskonst och erbjuder en transparent preamp med lågt brus och låg distorsion. Saffire PRO 14 har högkvalitativa AD/DA-omvandlare som hanterar 24-bit/96kHz med JetPLL™ jitter elimination teknik både via FireWire och Thunderbolt*. Med den medföljande mjukvaran är det lätt att komma igång och Saffire PRO 14 kommer självklart med Focusrites Mixcontrol, en DSP mixer/router med minimal latency.

Specifikationer

Två högkvalitativa mikrofonförtärkare
24-bit/96kHz FireWire/Thunderbolt* interface
Totalt 8 ingångar (4 analoga, 2 digitala S/PDIF, 2 virtuella) och sex utgångar (4 analoga, 2 digitala S/PDIF)
Kommer med Saffire MixControl, DSP mixer/router med låg latency
Focusrite VST/AU plugin-paket medföljer
Xcite+ mjukvarupaket medföljer
Dubbla Hi-Z instrumentingångar
Strömförsörjs via FireWire eller via extern strömförsörjning
Dedikerad hörlurs-bus för anpassad monitor mix
Monitor volymkontroll på frontpanelen
Fantommatning +48volt
PFL lyssning via mjukvaran
Inkl. Softube Time & Tone Pack - TSAR-1R Reverb, Tube Delay och Saturation Knob

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.