Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Focusrite REDnet 1

19 499 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Focusrite REDnet 1

Ej i lager

8 kanaler AD - DA interface

? Focusrite?s precisions 24bit AD-DA omvandlare.
? THD+brus (in/ut) <0.001%
? Anslutning: in/ut via två standard 25 pin D-Sub (DB25)

RedNet är Focusrite?s nya nätverksbaserade audiosystem med alla de funktioner som krävs för professionell scen och studiomiljö. Varje RedNet enhet ansluts till standardnätverk med en enda Ethernetkabel för både audioöverföring och remote-styrning. Superstabil nätverksteknik gör installation och konfigurering busenkel. RedNet används till vilket ASIO eller CoreAudio kompatibelt inspelningsprogram du vill, som t.ex. ProTools 9, Logic och Nuendo.

Upp till 256 kanaler (128 in/128 ut) högupplöst digital audio hanteras via standard Ethernet-nätverk. RedNet använder nätverkstekniken Dante vilket är en beprövad och driftsäker överföring av digitalt ljud. (utvecklad av Australienska Audinate) Dante system testas rutinmässigt med full kapacitet upp till en vecka utan att förlora en enda sample.

Dante använder standard IP-baserade nätverk och komponenter, så som Ethernet-kablar, routrar och switchar för den digitala audiosignalen. Dante har varit i bruk under en längre tid för liveljud där Dante? snabbt blivit en standard, godkänd av pro-audio företag som bl.a. Yamaha och ledande PA-företag som Britannia Row. ? 24-bit konvertering med samplingfrekvens upp till 192kHz

Specifikationer

? Ultralåg latency: under 3ms oavsett sample rate (med RedNet PCIe card)
? Stödjer: 44.1, 48, 88.2, 96, 192kHz
? Upp till 128 ingångar och 128 utgångar
? Superb ljudkvalitet , 120dB dynamik vid samplingsfrekvens upp till 192kHz .
? Pålitlig, robust Dante teknologi: använd standard nätverksprodukter
? JetPLLTM ger ultralågt jitter hos alla RedNet-enheter
? Enheterna är hot-swappable, detekteras och konfigureras automatiskt
? Medföljande RedNet mjukvara ger enkel systemkonfiguration och styrning
? Dante ethernetport på samtliga interface

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.