Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Novation Launchkey 49 MKII

2 219 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Novation Launchkey 49 MKII

Finns i webblager.

Nästa generation instrument för dator och iPad!

SKAPA // Inte bara en kontroller - ett fullt integrerat instrument

Launchkey levereras med ett stort mjukvarupaket för iPad, Mac och PC. En helt ny Launchkey synth app, en Launchpad app* för för att trigga och improvisera med loops, och även V-Station och Bass Station mjukvarusynthar för Mac/PC - för inte att snacka om Ableton Live Lite och ett stort paket med samples från Loopmasters! *Apple Camera Connection kit behövs för att använda med iPad (ingår ej)

SPELA // 16 launchpad-knappar för att spela trummer eller loops

16 flerfärgade, anslagskänsliga pads kan användas till att spela trummor och starta loops utan att gå i närheten av datorn. Oavsett programvara, är dom 16 padsen perfekta för att skapa trumspår, eller trigga clips och scener i Ableton.

KONTROLLERA // Incontrol teknik mappar till alla stora program

Launchkey kan styra alla stora musikprogram. Den ger dig fullständig kontroll på din mixer, transport och mer i program som Ableton Live, FL Studio, Pro Tools, Reason, Logic och Cubase. Launchkey har 8 skruv-knobbar och ­transportkontroll!

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.