Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Casio MZ-X300 Arrange Keyboard

5 995 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Casio MZ-X300 Arrange Keyboard

Ej i lager

Evolutionär ljudkvalitet
MZ-X300 har över 900 olika högkvalitativa ljud som innefattar ett globalt instrumentutbud. Instrument som basar och akustiska gitarrer levererar en otrolig realism som återger alla ljud som om det varit ett fysiskt instrument.

Ljuden kan enkelt moduleras för att passa varje smak i realtid med fysiska knobbar och faders. 20 olika effekter kan när som helst appliceras.

Färgdisplay med touch
Den stora ljusa 5,3” displayen sätter dig i förarsätet och gör det otroligt enkelt att utforska och navigera genom MZ-X funktioner. Du är alltid några få tryck ifrån det du söker och att välja ljud och rytmer är enklare än någonsin. Njut av de visuella verktygen som mixrarna, synth-funktionerna och effektkontrollerna.

Fantastiskt produktionsverktyg
MZ-X-serien har en 16-spårs MIDI-inspelare fullutrustad med mixnings- och redigeringsfunktioner. Plocka ut de ljud du vill, spela in, anslut sedan en mikrofon och lägg på lite rösteffekter och spela in ett fullvärdigt framträdande i WAV-format.

Orgelljud med drawbars
MZ-X-serien återskapar det klassiska ljudet av en hammondorgel. En leslie-simulator kompletterar detta för att generera alla detaljerna. Med fysiska drawbars och smidiga touchfunktioner skapar du enkelt ditt favorit-orgelljud.

Pattern Convert
MZ-X kan inte bara spela upp MIDI-filer, den kan även importera data från en SMF till custom-rytmer. Detta betyder att istället för att endast spela upp en sång så kan du framföra den och göra om den i din egen stil.

Sampling
Spela snabbt och enkelt in samplingar från vilken källa som helst inklusive mikrofoningången. Tilldela sedan samplingarna till padsen. Skapa ett trumkit med skräddarsydda rytmljud, spela in olika rösteffekter, eller lägg in en rad slingor som du sedan kan spela upp med en knapptryckning under ditt framträdande.

Högtalare
MZ-X Bass-reflex-högtalare sänder ut svindlade 40 watts effekt och låter rikt och klart på alla ljudnivåer. En 4-band parametrisk EQ hjälper dig att ställa in ljudet för att passa in i överallt.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.