Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Casio AP-470 BK Celviano Digital Piano

10 595 kr Riktpris 10995 kr - Spara 400 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Casio AP-470 BK Celviano Digital Piano

Finns i webblager.

Den nya CELVIANO Modell AP-470 får hjärtat att slå hårdare hos ambitiösa musiker: Den övertygar med mer än sin eleganta design, framför allt genom den utmärkta AiR-klanggenereringen med 22 autentiska klangfärger ? inklusive två konsertflyglar med olika karakteristik ? samt ett stort antal funktioner för klang, akustik och effekter.

Njut av en absolut rumslig klangkänsla genom till exempel möjligheten att öppna pianolocket. Huvudattraktionen: Du kan till och med styra CELVIANO AP-470 från en surfplatta eller smartphone med den kostnadsfria appen "Chordana Play for Pianos".

Specifikationer

? Multidimensionell Morphing AiR ljudkälla

? 22 ljud, inkl. två nya konsertflygelljud

? Tri-sensor-tangenter med skalad hammarmekanik II

? Variabelt pianolock

? Chordana Play For Piano - appanslutning

? Delnings-, lager- och duettfunktioner

? Metronom-, transponerings-, stämningsfunktion

? 2-vägs, 4-högtalarsystem: 20 W + 20 W


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.