Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Casio Privia PX-160BK Digitalpiano School Edition

5 295 kr Riktpris 7139 kr - Spara 1844 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Casio Privia PX-160BK Digitalpiano School Edition

Finns i butik och webblager

PX-160 School Edition är ett unikt specialerbjudande där du får ett riktigt bra digitalpiano med dubbelstagat stativ, pianopall och hörlurar, till ett riktigt bra pris!

Tack vare riktade högtalare på både framsidan och baksidan ger PX-160 en fantastisk ljudupplevelse, både för den som spelar och för publiken. Revolutionerande klaviatur
Klaviaturen är tillverkad med ebenholts- och elfenbenskänsla samt en försiktigt texturerad yta för perfekt grepp och träkänsla i tangenterna. Mekaniken känner av ditt anslag på ­häpnadsväckande 16256 dynamiska nivåer, med hjälp av 3 sensorer per tangent! Detta ger en helt oöverträffad dynamik och bidrar till en musikalisk precision man tidigare bara har drömt om! Måste provas!
AiR ljudkälla Patenterad ljudkälla. Flerdimensionell ?Acoustic and intelligent ­Resonator? ljudkälla med 128 rösters polyfoni. Många innovationer har gjorts med flera nya ­patent. PX-160 Låter som en riktig flygel!
Nya förbättrade högtalare Två stycken nya 8W högtalare för att få ett ännu bättre och klarare ljud. Högtalarna är riktade både mot den som spelar och utåt mot en eventuell publik. Line out - Extern högtalarutgång PX-160 har line out så att du kan koppla det till externa högtalare. Det fungerar alltså utmärkt som stagepiano vid liveframträdanden eller i replokalen. Det är också perfekt om du vill ha mer ljud hemma. MIDI-port via USB Praktisk Plug & Play gör att du enkelt kan koppla PX-160 till vilken dator som helst utan att behöva installera drivrutiner.


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.