Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Paiste Formula 602 Medium Flatride 20"

4 999 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Paiste Formula 602 Medium Flatride 20"

Finns i webblager.

Dess lena, rena och alltid kontrollerade ton togs tillvara på av välkända trumslagare och percussionister som Joe Morello, Art Blakey, Paul Motian, Ndugu Chancler, Jon Hiseman, Charlie Watts och många många fler.

Formula 602 var eftertraktad som den ultimata cymbalen för jazz, beat, rock och avantgarde i mer än 30år. Efterfrågan sjönk i takt med frammarchen av "volume by amplification" och elektronisk musik så produktionen av Formula 602 upphörde på 90-talet.

Det varma soundet från traditionell CuSn20 brons och den överlägsna ljudkvaliteten är dock på tapeten igen, därav återinförandet av det mest populära segmentet från Formula 602 serien.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.