Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Meinl MB20 Heavy Ride 22"

5 275 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Meinl MB20 Heavy Ride 22"

Ej i lager

Meinl MB20 Series Heavy Ride 20". MB20 är handhamrade och designade för kraftfullt spel. Dom har en tydlig topp och stabil botten som tar ett klart grepp i en volymstark ljudbild. Cymbalerna har stor musikalitet och kommer till sin rätt i en mängd sammanhang.

När du testar MB20 kommer du snabbt märka att alla ride-cymbaler kombinerar tydlighet och botten, ursprungen av den själfulla handhamringen.

Vidare finner du åtta matchande crashar och två Chinacymbal, vilka gör det lätt att kombinera en cymbalsetup.

Även Splasharna har kraft nog att tränga igenom en fet ljudbild. Heavy Hi-hat-cymbalerna har ett lätt vågformat underlock, Soundwave, som ger extra tydlighet och projektion. Kort sagt, de välhamrade MB20 i brilliant finish slår knock out i första ronden.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.