Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dimarzio DP136RW Super Natural Plus

50% installation!

1 050 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Dimarzio DP136RW Super Natural Plus

Finns i webblager.

Super Natural Plus är precis vad namnet säger, den går bortom ljudet från vanliga mickar. Super Natural Plus är gjord speciellt för dreadnought-size gitarrer, med kombination av otroligt distinkt diskant och tajt basrespons, vilket gör att akustiska gitarrister lätt kan hantera problem med feedback och dovt och otydligt ljud.

Micken är inbyggd i ett plasthölje som är gjort för att likna mörk rosewood med träådring. Den är lätt att installera under strängarna i ljudhålet.

Båda sidorna på micken är klätt i stötabsorberande skumgummi som håller micken på plats och skyddar ljudhålet på gitarren. Om det behövs går det att skära i skumgummit för att micken skall passa i gitarrer med mindre ljudhål.

Micken har justerbara magnetpoler för varje sträng och den inbyggda kabeln (3.65meter) är tunn, lätt och konstruerad för att vara stark och hållbar. För att man lätt skall kunna justera volymen medan man spelar sitter den en volymregel monterad på Super Natural Plus.

Kort sagt, Super Natural är en problemfri och lättanvänd ljudhålsmick, det naturliga valet för ett enastående akustiskt ljud.

Länk till tillverkaren
50% rabatt på installation!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.