Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Dimarzio DP130BK Acoustic

50% installation!

590 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Dimarzio DP130BK Acoustic

Finns i webblager.

Acoustic Model® är en piezoelektrisk pickup som kan monteras var som helst på gitarrens lock. Ett ickehärdande klister används för att montera micken så att det skall vara enkel att installera och avlägsna utan åverkan på gitarren. Alla akustiska gitarrer har sin egen balans av diskant, bas och mellanregister och det är lätt att experimentera med positionen på Acoustic Model® för att hitta den ton som passar ens smak bäst.

Den kan också monteras mer eller mindre permanent på insidan av locket och kopplas till ett akustiskt "endpin" jack så att den blir i princip osynlig. Acoustic Model® funkar på alla stål och nylonsträngade instrument.

Länk till tillverkaren
50% rabatt på installation!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.