Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

iSolo Pure String Package

50% installation!

3 899 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


iSolo Pure String Package

Finns i butik och webblager

Med iSolo Pure String Package får du inte bara ett kompakt, mobilt och professionellt trådlöst mikrofonsystem för ditt stränginstrument. Du har även möjligheten att via medföljande Recording Receiver spela in dig själv live till exempelvis en dator, surfplatta eller smartphone.

iSolo Pure String Package består av en sändare med inbyggd kondensatormikrofon i studioklass, som enkelt kan monteras på vilket stränginstrument som helst och som via det digitala 2.4Ghz bandet skickar signalen till antingen medföljande mottagare för livesammanhang (Stage Receiver) eller till USB-mottagaren (Recording Receiver) som du använder när du vill spela in.

Sändarens mikrofon är diskret monterad på en kort justerbar svanhals som ger dig obegränsade möjligheter att experimentera med ljudbilden. Du får även med fästen för montering i exempelvis ljudhålet på din gitarr, samt självhäftande kuddar för montering på ex. stråkinstrument.

Detta system kräver ingen fast installation, vilket gör att du enkelt kan flytta det och använda det med olika typer instrument.

Länk till tillverkaren
50% rabatt på installation!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.