Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

TC Electronic SpectraComp Bass Compressor

1 269 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


TC Electronic SpectraComp Bass Compressor

Finns i butik

Ultra-kompakt och användarvänlig kompressorpedal för bas med multibands-kompression, TonePrint-teknologi och True Bypass.

SpectraComp är ett kompressorverktyg som ger din bas extra dynamisk punch, och en lösning som inte påverkar kvaliteten på bekostnad av användarvänlighet och storlek.

SpectraComp bygger på samma multibands-teknik som finns i TCs kända studioprocessor, Systemet 6000, och ger en balanserad och naturlig komprimering av hela frekvensspektrat.

SpectraComp styrs via endast en kontroll - en otroligt intuitivt och användarvänlig lösning som gör den enkel att använda för alla, vilket i kombination med en flexibel användning av gratisappar och ultrakompakt storlek - får den att passa in i vilket setup som helst utan bekymmer.

Specifikationer

Multibanskompressor för bas i studiokvalitet
TonePrint-teknologi som ger tillgång till en mängd olika effekter
Ultra-kompakt design
Användarvänlig
True Bypass
Inkl. 9V DC - 100mA adapter

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.