Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Moody Sounds Loopkit, byggsats

480 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Moody Sounds Loopkit, byggsats

Finns i webblager.

Send Return pedal med äkta bypass. Mycket användbar om man vill fjärrstyra en eller flera effekter och ha själva switchningen samlad på ett ställe. Eller om man vill bypassa en annan effekt, som kanske har taskig bypass, "oäkta" och tar mycket av signalen, även då den är ställd i bypass.

Manualen till Moody Loop beskriver inledningsvis hur man bygger en single loop utan lysdiod indikator. Därefter beskrivs hur en lysdiod kopplas till kretsen. Slutligen beskrivs hur man utökar singel loopen till en dubbel, trippel... loop genom att kopiera den första kretsen. På så sätt kan den oövade "klättra uppåt" i svårighetsgrad.

Svårighetsgrad: 2 (av 5)


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.