Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Moog Minifooger MF Ring Modulator MKII

1 695 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Moog Minifooger MF Ring Modulator MKII

Finns i webblager.

Ring Modulator-pedal som är baserad på Moogerfooger MF-102. Ger dig ett unikt sound som snabbt kan gå från subtila effekter till galna robotljud.

Expressionpedalen ger dig ?hands free? styrning av Freq-kontrollen. Till skillnad från andra Ring Modulator-pedaler kan du köra MF Ring på batteridrift.

Minifooger-serien är unika analoga effektpedaler som ger Moogs legendariska kvalitet, ljud och mångsidighet. De har ett kompakt, robust hölje och är byggda för att motstå turnerandets påfrestningar och slitage. De har True Bypass, är 100% analoga, har ingång för expressionpedal och kan drivas av batteri. De kan givetvis användas till både gitarr och klaviatur samt andra instrument.

? True Bypass
? Tone control adds musical flexibility to the sonic capabilities of ring modulation
? Easily go from octaves, beating, and chorus in a scale to electro-insanity
? Easily tune and voice the Freq control to your key of choice
? CAN BE BATTERY POWERED
? Expression pedal input control of Frequency for key changes and sound effects
? Designed to perform with any Guitar, Amp, or Bass guitar configuration

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.