Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Fishman PRO-PLT-301 Platinum Stage Analog Preamp

2 099 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Fishman PRO-PLT-301 Platinum Stage Analog Preamp

Finns i webblager.

Preamp för akustiska instrument
Med en helt ny design från grunden, levererar Fishman en helt ny analog preamp, Platinum Stage för akustiska instrument med oerhört noggranna ljuddetaljer för alla akustiska instrument. En diskret high headroom Klass-A preamp använder precision, höghastighets kretsar för bästa resultat och låg distorsion. Klassiska Fishman´s tonkontroll med svepbar mid kombineras med en omkopplingsbar gitarr/bas EQ-läge, vilket gör det mer musikalisk för basinstrumentet och mer universell för inspelning och livemusiker.

Den nya Platinum Stage integrerar kritiska prestandafunktioner som justerbar volym boost och en balanserad XLR DI-utgång inrymt i en vacker, klar design. Med en medföljande bältesklämma är Platinum Stage perfekt för mobila instrumentalister, såsom mandolin och fiol spelare. Det kan också drivas via 48V fantommatning, som erbjuder fullständig kontroll över ditt ljud utan batterier.

Specifikationer

17 volt high-headroom klass-A preamp

4-bands tonkontroll med sweep-mid & low frequency filter

EQ inställningar för bas och de flesta andra instrument

Fasstyrning

Volym boost switch med nivå kontroll

Bältesklämma medföljer

Mått 143x85x30 mm

Ström, 9 volts batteri eller nätadapter Fishman 910-R

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.