Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez FL9 Flanger

1 490 kr Riktpris 1695 kr - Spara 205 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez FL9 Flanger

Finns i webblager.

FL9 är en pedal Ibanez klassiska 9-serie, en serie pedal som varit med länge och som ständigt växer och utökas. FL9 är en pedal som fanns på marknaden i början av 80-talet och har nu kommit tillbaka, efter kunders påtryckningar, i en reissue version. Det är samma krets som då men byggd med mycket snävare tolerans på komponenterna för att det skall vara mindre olikheter mellan olika exemplar av pedaler. På de gamla kunde det skilja en del mellan olika exemplar, men inte nu längre.

Pedalen har 4 rattar, speed, width, regen och delay time vilka alla mer eller mindre förklarar sig själv, så pedalen har många möjligheter för finjustering av ljudet men är långt ifrån svårrattad. En pedal som låter så som man vill att en bra flangerpedal skall göra, klassisk flanger helt enkelt.

Drivs antingen med 9volts batteri (ingår) eller extern AC adapter (säljes separat).

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.