Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez FZMINI

995 kr Riktpris 1050 kr - Spara 55 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez FZMINI

Finns i butik och webblager

Mini-pedal marknaden har exploderat de senaste åren och Ibanez har självklart sin MINI pedalserie också. Alla är ?made in Japan? och true bypass.

Senaste tillskottet är en fuzzpedal kallad 850 Fuzz (FZmini) som är baserad på den legendariska OD850 Overdrive pedalen från 1974. Den rättläsande kan lätt tro att det blivit något galet här, en pedal som blir kallad fuzz med är en miniversion av en overdrive, och i samma mening.

Men trots sitt namn är OD850 en fuzzpedal och så även mini pedalen, att man förr kallade en fuzz för overdrive kan man inte göra mycket åt, men med en ny pedal kan vi det och kallar den för vad den är, en grymt ball fuzzpedal.

FZmini är en sån typ av fuzz som lever om, som stekta ägg, oberäknelig och musikalisk.
Precis så som man vill ha det!

? 100% Analog Circuitry.
? True Bypass Switching.
? Made in Japan.
? Based on OD850 circuit.
? Controls: Sustain, Tone, Level.
? Size (mm): 50.9mm (W) x 92.6mm (L) x 55.1mm (H).

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.