Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Zoom MS50G Multistomp

599 kr Riktpris 1095 kr - Spara 496 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Zoom MS50G Multistomp

Finns i butik och webblager

Multieffekt i stompbox format. Perfekt att krydda ditt pedalbord med. Lättanvänd och med massor av högkvalitativa effekter för elgitarr.

MS50G innehåller samma digitala effekter (55 st) och förstärkarsimuleringar som Zoom's större multieffekter, fast här i ett kompakt format till ett fantastiskt pris.

Sex simuleringar och effekter kan användas samtidigt. Du kan själv tweaka till soundet på detaljnivå så att det passar dig perfekt. Även utrustad med en bra kromatisk stämapparat och en USB-port via vilken du kan använda MS50G som ett audiointerface när du kopplat ihop pedalen med en dator.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.