Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Fishman Loudbox Mini

4 199 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Fishman Loudbox Mini

Finns i webblager.

Fishman´s prisbelönta Loudbox-familj har fått en ny lillebror. Fishman Loudbox Mini är deras lättaste och mest portabla förstärkare hittills och levererar samma kvalitativa ton som Fishman är kända för.

Loudbox Mini sprutar ut 60 Watt av ren akustisk kraft, har två kanaler med Fishman´s legendariska preamp och tonkontrolldesign, plus digitalt reverb och chorus för instrumentkanalen och reverb för mikrofonkanalen. Minin har en MP3 input och en balanserad XLR D.I. output- perfekt för att jamma med och att spela in framträdanden.

Om du letar efter ett grymt ljud att låta dig inspireras av under dina övningssessions eller om du behöver stort portabelt ljud på din lokala ?open mic night?, kolla då in den prisvärda Loudbox Mini!

Specifikationer

? 60 Watts med Master Volume
? Två kanaler:instrument & mikrofon
? Digital Reverb och Chorus
? Auxiliary input (1/4? and 1/8?)
? D.I. output: balanserad XLR output
Instrument Channel
? 1/4? input för aktiva eller passiva pickuper
? Feedback-fighting Phase switch
? 3 band EQ: low, mid, high tonkontroller
? Reverb level
? Dual-function Chorus
Microphone Channel
? XLR input för dynamiska mikrofoner
? 2 band EQ med low and high tonkontroller
? Reverb level

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.