Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Kemper Profiling Amplifier PowerHead Black

21 995 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Kemper Profiling Amplifier PowerHead Black

Finns i webblager.

Har du någonsin drömt om att ha obegränsad tillgång till världens alla förstärkare? Nu är det möjligt tack vare Kemper Profiling Amplifier!

Tekniken bakom Kemper förstärkarens fantastiska ljud kallas ?profilering?, ett sätt att "kopiera" ljudet av en annan förstärkares ljud och beteende. Kemper gör det med övertygande kvalitet och har snabbt har vunnit många fans runt om i världen, inte minst på grund av att ljudet varken är statisk eller konstgjort, det låter precis som förstärkaren du vill ha.

Har du själv inte tillgång till en massa förstärkare för profilering så kan du ta del av tusentals användargjorda profiler på kempers hemsida. Spana även in theampfactory.com för att höra professionellt inspelade profiler. Dessutom kommer förstärkaren fullmatad med klassiker som exempelvis:

Vox AC30, Fender 65-Deluxe Reverb, Fender Bassman, Marshall JCM 800, Orange Rockerverb 50, Marshall JMP 1974, Roland JC-120 , Marshall JMT 45, Bogner Ecstasy , Soldano SLO100 & Mesa Boogie Dual Rectifier.

Kempern innehåller dessutom en mängd effekter så som Tube Screamer, Delay & Chorus. Möjligheterna att ställa in drömljudet är oändliga. Litar du inte på oss så spana in Steve Lukather, Tommy Denander & Guthrie Govan som samtliga använder sig av Kemper.

Detta är versionen med inbyggt Klass D-slutsetg på 600W @8ohm, 300W @ 16ohm.

Länk till tillverkaren


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.