Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez IL15 Iron Label Combo

4 895 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez IL15 Iron Label Combo

Finns i butik och webblager

Som Ibanez själv säger det ”With downtune and nothing but downtune in mind, we modded and tweaked until we got to the thickest, heaviest sounding metal-to-the-core hi-gain combo tube amp we've ever built”, det summerar det hela rätt bra.

Den senaste förstärkaren i Ibanez arsenal är byggd med tunga, moderna, disttäta, gitarrljud i tankarna. Visst kan den spela på rent och chrunch, men det får ses mer som grädde på moset än syftet, tänk tajta, lättspelade moderna gitarrljud och du är på rätt ställe. När den byggdes var det hela tiden med tanken ”allt du behöver och inget du inte behöver (oj vad mycket bättre det låter på engelska)” i tankarna.

Förstärkaren är en 2 kanals combo med separat 3-bands EQ för varje kanal och ett gemensamt reverb. Förstegsrören i förstärkaren är 2st 12AX7 och slutstegsrören är 2st EL84:or.

Högtalaren är en 12“ Celestion® Seventy80.

Specifikationer

- 15W @ 4/8 ohm
- Pre amp: 12X7 x 2, Power amp: EL84 x 2
- 12" Celestion® Seventy80
- Channel switch, Fat switch, Master Volume, Reverb, Clean/Crunch DH.:Volume, Bass Middle, Treble
- Input, Effect Loop(Send/Return), Footswitch(Channel, Reverb on/off, Fat on/off), Speaker output, External speaker output
- Semi open back
- 2 outputs(4/8ohm switchable)
- size (mm) 540(W) x 245(D) x 480(H)
- weight 16.7kg


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.