Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez SR1306-NTF inkl. case

Livstids service garanti!

12 695 kr Riktpris 13749 kr - Spara 1054 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez SR1306-NTF inkl. case

Finns i webblager.

SR1306-NTF (Natural Flat) Premium.

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar). Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass. SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer.

SR1306 är en 6:a i Ibanez fantastiska Premium serie.
Premium kan bäst beskrivas som att vilja bygga top of the line isntrument i ett billigare tillverkningsland. Mer bang for the buck har en bas aldrig varit. Mickarna är Nordstrand? soapbar style singe coil mickar med ett stort och kraftfullt ?full-body? ljud utan att förlora tydligheten från en single coil. Preamp och EQ-system är kalibrerat för Nordstrand? mickarna och är utrustat med en bypass switch.
Det är bestående av en boost/cut för basfrekvenser, en boost/cut för diskant. Det viktiga mellanregistret har en boost/cut pot och en 3-vägs switch som flyttar var ratten jobbar, 250/450 eller 700Hz). Gemensam volym och pot för pickupbalans.

Stallet är Ibanez Mono-Rail V, ett stall som designat för att isolera strängarna från varandra. Isoleringen ger optimal överföring av strängens vibrationer ner i kroppen utan att strängarna påverkar varandra. Ett stabilt och mycket lättjusterat stall-

Halsen är förstärkt med KTS? titanförstärkning, två stavar som ligger parallellt med truss roden och stabiliserar upp halsen. Det gör halsen mindre känslig för förändringar i luftfuktighet och halsen mindre benägen att vrida sig eller få en puckel vid 12-band. Stavarna hjälper också till att eliminera döda toner som uppstår av/från att halsen självsvänger.

Specifikationer

? 5-delad Wenge/Bubinga Atlas-6 HP hals.
? KTS? titanförstärkning.
? Rosewood greppbräda.
? Abalone ovala halsinlägg.
? 24 medium bandstavar med Premium Fret Edge treatment.
? Mahogny kropp med Ash/Walnut topp.
? Nordstrand? ?Big Single? 6 hals mik.
? Nordstrand? ?Big Single? 6 stall mik.
? Ibanez Custom 3-bands EQ med Eq bypass & 3-way mid. Freq. switch.
? Ibanez Mono-Rail V stall.
? Black TUSQ XL sadel.
? Guld hardware.
? Case included.

Halsen:

? 864mm/34? skala.
? 54mm bred vid sadeln.
? 83mm bred vid sista band.
? 19.5mm tjock vid 1a band.
? 21.5mm tjock vid 12e band.
? 400mmR radius.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.