Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez GSR206B-WNF

Livstids service garanti!

3 250 kr Riktpris 3750 kr - Spara 500 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez GSR206B-WNF

Finns i webblager.

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar). Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass.

GSR206B är en modell i Ibanez GIO serie. Ett instrument behöver inte kosta massor för att låta bra. GIO serien är framtagen för musiker som vill ha Ibanez spelkomfort och känsla till ett lågt pris. Extremt prisvärda instrument som både känns och låter bra. GIO finns i flera olika modeller och utförande och alla har de gemensamt att de är enkla men stryktåliga gitarrer och basar längre upp i nivå än att vara bara nybörjarinstrument.

Specifikationer

? GSR6 Maple neck.
? Mahogany body.
? Medium frets.
? Rosewood fretboard w/White dot inlay.
? B16 bridge.
? Ibanez DXH-6 halsmik.
? Ibanez DXH-6 stallmik.
? Phat II eq.
? Black hardware.

Halsen:

? 864mm/34? skala.
? 54mm bred vid sadeln.
? 84mm bred vid sista band.
? 21mm tjock vid 1a band.
? 22mm tjock vid 12e band.
? 400mmR radius.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.