Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez SR655-ABS

Livstids service garanti!

7 895 kr Riktpris 8595 kr - Spara 700 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez SR655-ABS

Finns i webblager.

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och 30 år har den varit den marknads-ledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).

Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass.
SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer.

SR655 är SR i Ibanez standard serie basar.

Standard serien är Ibanez ?vanliga? modeller, instrument som är lite billigare utan att man tummat för mycket på kvalitén jämfört med värstingmodellerna. Instrument för dig som vill ha allt vad Ibanez står för, spelbarhet, pålitlighet, ljud, utseende och känsla, men har en lite tunnare plånbok. Instrument som trots sitt pris lätt skulle kunna följa med som huvudinstrument på en turné utan att krångla, basar och gitarrer som funkar vilken nivå du än spelar på.
Basen är utrustad Nordstrand DSH P och J-bas mickar för ett traditionellt basljud.

Specifikationer
? 5-delad Jatoba/Bubinga SR5 hals.
? Ask kropp.
? Rosewood greppbräda.
? Abalone ovala halsinlägg.
? 24 medium bandstavar.
? Nordstrand CND P halspickup.
? Nordstrand CND J stallpickup.
? Ibanez Custom Electronics 3-band eq w/3-way Mid frequency switch.
? Ibanez Accu-cast B305 stall
? Cosmo Black hardware
Passande etui: SCEBR, MB20SR.
Passande gigbag: ISBB501-BK.

Halsen:
? 864mm/34? skala
? 45mm bred vid sadeln
? 68mm bred vid sista band
? 19.5mm tjock vid 1a band
? 21.5mm tjock vid 12e band
? 305mmR radius

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.