Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez SR305-RBM

Livstids service garanti!

3 225 kr Riktpris 3595 kr - Spara 370 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez SR305-RBM

Ej i lager

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ”Ibanez bas” och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ”small body” basar (basar med mindre, slimmade, kroppar). Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass. SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer.


SR305 är SR i Ibanez standard serie.

Standard serien är Ibanez ”vanliga” modeller, instrument som är lite billigare utan att man tummat för mycket på kvalitén jämfört med värstingmodellerna. Instrument för dig som vill ha allt vad Ibanez står för, spelbarhet, pålitlighet, ljud, utseende och känsla, men har en lite tunnare plånbok. Instrument som trots sitt låga pris lätt skulle kunna följa med som huvudinstrument på en turné utan att krångla, basar och gitarrer som funkar vilken nivå du än spelar på.


Mickarna är Ibanez CAP EXF-N2 med ett EQB-IIID EQ/preamp system. Det är bestående av en boost/cut för bas, diskant och mellanregister


Spec:

- 5-delad Lönn/Rosewood SR4 hals

- Rosewood greppbräda

- Vita prick halsinlägg

- 24 medium bandstavar

- Agathis kropp

- CAP EXF-N2 mickar

- EQB-IIID 3-bands EQ med bypass switch

- Ibanez Accu-cast B125 stall

- Black hardware


Halsen:


- 864mm/34” skala

- 45mm bred vid sadeln

- 68mm bred vid sista band

- 19.5mm tjock vid 1a band

- 21.5mm tjock vid 12e band

- 305mmR radius

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.