Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez SR870-ALG (Autumn Leaf Gradiation)

Livstids service garanti!

8 415 kr Riktpris 8850 kr - Spara 435 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez SR870-ALG (Autumn Leaf Gradiation)

Finns i webblager.

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar).

Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass.
SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer.

Standard serien är Ibanez ?vanliga? modeller, instrument som är lite billigare utan att man tummat för mycket på kvalitén jämfört med värstingmodellerna. Instrument för dig som vill ha allt vad Ibanez står för, spelbarhet, pålitlighet, ljud, utseende och känsla, men har en lite tunnare plånbok.
Instrument som trots sitt realtivt låga pris lätt skulle kunna följa med som huvudinstrument på en turné utan att krångla, basar och gitarrer som funkar vilken nivå du än spelar på.
Mickarna på denna SR870 är Bartolini BH-2, split coil design mickar med ett mycket brett frekvensomfång och en klar, tydlig, karaktär från single coil men utan brum och ljud.
Ibanez Custom Electronics 3-band EQ med 3-way mid frequency switch. Det är bestående av en boost/cut ratt för basfrekvenser, en för diskant och en för mellanregister.
Det viktiga mellanregistret har en boost/cut pott och en switch som låter dug välja vart potten jobbar, 250Hz, 450Hz eller 700Hz. Gemensam volym och en pott för pickupbalans.
Basen har också utrustats med ett Accu-cast B500 stall, där avståndet mellan strängarna kan justeras individuellt, +/- 1.5mm.

Specifikationer

? SR4 5-delad Jatoba/Walnut hals
? Jatoba greppbräda.
? Abalone ovala halsinlägg.
? 24 medium bandstavar.
? Flamed Maple topp/Mahogny kropp.
? Ibanez Accu-cast B500 stall. (16.5mm spacing, justerbart +/- 1.5mm)
? Bartolini® BH-2 neck pickup.
? Bartolini® BH-2 bridge pickup.
? Ibanez Custom Electronics preamp system.
? Black mat hardware.
Passande etui: WB200C.
Passande bag: Ibanez ISBB501-BK

Halsen:
? 864mm/34? skala
? 38mm bred vid sadeln
? 62mm bred vid sista band
? 19.5mm tjock vid 1a band
? 21.5mm tjock vid 12e band
? 305mmR radius

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.