Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez SR300E-PFM

Livstids service garanti!

2 795 kr Riktpris 2995 kr - Spara 200 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez SR300E-PFM

Ej i lager

SR är nog den basmodell de flesta tänker på när någon säger ?Ibanez bas? och i runt 25 år har den varit den marknadsledande modellen bland ?small body? basar (basar med mindre, slimmade, kroppar). Det är lätta, lättspelade basar som är extremt sköna att ha hängande på sig och att spela på, perfekta för folk som spelar mycket eller långa spelpass.
SR finns i utförande från billiga instegsbasar till absoluta värstingbasar och allt där i mellan, vilken prisklass du än vill lägga dig i så finns det en SR bas för dig. De finns även i flera olika träslag och pickupkonfigurationer.
SR300E är SR i Ibanez standard serie.

Standard serien är Ibanez ?vanliga? modeller, instrument som är lite billigare utan att man tummat för mycket på kvalitén jämfört med värstingmodellerna. Instrument för dig som vill ha allt vad Ibanez står för, spelbarhet, pålitlighet, ljud, utseende och känsla, men har en lite tunnare plånbok.
Instrument som trots sitt låga pris lätt skulle kunna följa med som huvudinstrument på en turné utan att krångla, basar och gitarrer som funkar vilken nivå du än spelar på.
SR Standard basar har uppdaterats med nya PDC mikrofoner och nytt EQ-system. Det är bestående av en boost/cut för bas, diskant och mellanregister samt en 3-vägs Tap switch för omkoppling mellan Humbucker-Single-Enhanced Single.

Specifikationer
? 5-delad Lönn/Rosewood SR4 hals.
? Mahogny kropp.
? Rosewood greppbräda.
? Vita prick halsinlägg.
? 24 medium bandstavar.
? Ibanez Accu-cast B120 stall.
? PowerSpan Dual hals mik.
? PowerSpan Dual stall mik.
? Custom Electronic 3-bands EQ m/3-vägs Tap switch.
? Cosmo Black hardware.
Passande etui: WB200C.
Passande:bag: Ibanez ISBB501-BK.

Halsen:
? 864mm/34? skala.
? 38mm bred vid sadeln.
? 62mm bred vid sista band.
? 19.5mm tjock vid 1a band.
? 21.5mm tjock vid 12e band.
? 305mmR radius.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.