Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez ATK200-NT

Livstids service garanti!

3 149 kr Riktpris 3695 kr - Spara 546 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez ATK200-NT

Ej i lager

Ibanez ATK-series. Kropp i ask och 3-skikts ATK4 hals i lönn med greppbräda av rosenträ. Utrustad med 1 x CAP-DH pickup och aktiv 3-bands EQ.

En ganska stor askkropp kombinerat med en standard halsprofil gör att det är en bas som tilltalar både traditionalister och modernare basister.

Stallmicken är en liten ljudwizard och är värd att titta lite extra på. Det är två stycken railhumbuckers som sitter monterade intill varandra och som styrs av en 3-läges switch.

Man kan välja spolen närmast stallet ensam, spolen närmast halsen ensam eller båda spolarna samtidigt för 3 distinkt olika ljud. Självklart är alla 3 lägena tysta och brumutsläckande.

Stallet är Ibanez ATK4, ett stall med sträng genom kroppen konstruktion för maximal resonans och sustain. Stallet påminner lite om ett telestall där stallmicken sitter monterad i stallet.
Det ger ett rått och brutalt utseende plus en grymt bra separation och attack.

Specifikationer

BODY MATERIAL Ash
NECK MATERIAL 3pc Maple
NECK TYPE ATK4
NO.FRET/ TYPE 22/Medium
FINGER BOARD Rosewood
INLAY Pearl Dot
BRIDGE ATK4
H/W COLOR CH
NECK PICKUP -
BRIDGE PICKUP CAP-DH
ACTIVE EQ ATK N2 3-Band

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.