Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez RGIT27FE-SBF

Livstids service garanti!

10 895 kr Riktpris 11775 kr - Spara 880 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez RGIT27FE-SBF

Finns i webblager.

Ibanez kallar serien för ?Iron Label - metal to the core? och det är precis vad det handlar om med Iron Label serien, gitarrer optimerade för vad moderna metal kräver av en gitarr. De tyngst låtande gitarrer som finns där ute. Med det sagt så är det självklart inte så att gitarrerna imploderar om man spelar något annat än metal på dem, det går att spela allt på dem. Grunden för serien är Ibanez klassiska RG, och modifierats för att bli Iron Label - metal to the core. RGIT-modellerna med genomgående hals finns i både 6 och 7 strängat utförande och kommer utrustade med USA tillverkade EMG mickar.

Hals: Nitro Wizard Neck-thru
En serie halsar framtagna specifikt för Iron Label modellerna, i grunden samma mått som den vanliga Wizardmodellen men med en annan träblandning. Istället för 3-delar lönn är den 7 delad, lönn och valnöt, en mycket stark och stryktålig konstruktion. Den är även lackad med en lack som inte upplevs som klippig när man blir varm om händerna.
Stallet är ett Gibraltar Standard-II, och med String-thru-body konstruktionen ger det ett rejält fett sound med mycket sustain.

Specifikationer

? Nitro Wizard 7pc Maple/Walnut neck-thru.
? Ash body, string-thru body.
? Ebony fretboard.
? Jumbo frets.
? Gibraltar Standard II bridge.
? EMG® 707 neck pickup.
? EMG® 707 bridge pickup.
? Cosmo Black hardware.
Passande etui: Ibanez M5C.
Passande bag: Ibanez ISGB501-BK.

Halsen:
? Mensur: 648mm/25.5".
? Bredd vid sadeln: 48mm.
? Bredd vid sista band: 68mm.
? Tjocklek vid första band: 19mm.
? Tjocklek vi 12 band: 21mm.
? Radius: 400mmR.

Mickarna är kopplade på en 3-läges switch med en gemensam volymkontroll och en kill-switch.
Lägena man kommer åt på switchen är.
1. Stallmick
2. Stallmick + Halsmick
3. Halsmick

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.