Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez JEM7V-WH Steve Vai inkl. hardcase

Livstids service garanti!

27 995 kr Riktpris 29450 kr - Spara 1455 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez JEM7V-WH Steve Vai inkl. hardcase

Ej i lager

Steve har sedan 1987 haft sina egna Ibanez signaturgitarrer och de första modellerna betingar redan ett stort samlarvärde. Gitarrerna i serien är designade efter hans högt ställda krav och önskemål men med målsättningen att inte bli någon "One-of-a-kind".

JEM har en standard 25 ½” hals med 24 band för större omfång och 43 mm bred översadel för mer komfortabel strängbredd. Istället för att flytta stallet, för att kompensera detta, är halsen monterad djupare in i kroppen vilket också ger ökad spelkomfort. Likaså är stallet också monterat djupare i kroppen för mer spelrum vilket gör det lättare att stödja handen mot stallet vid strängplock.

Eftersom Steve inte vill byta gitarr under låtens gång är JEM’s pickup-figurationen Humbucker/Single/Humbucker(DiMarzio®) med en Split 5-switch som ger möjlighet till vilken ljudkombination som helst.

Specifikationer
Band: 24
Model: JEM7V-WH
Färg: Vit
Kropp: Alder
Hals: 5-pcs Maple/Walnut
Greppbräda: Rosewood
Stall: Edge Pro
HW Färg: Gold
Pickup-Hals: DiMarzio® Evolution H
Pickup-Hals: DiMarzio® Evolution S
Pickup-Mitt: DiMarzio® Evolution H
Etui ingår

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.