Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez JEMJRSP-PK(Pink) Steve Vai signature

Livstids service garanti!

4 890 kr Riktpris 5075 kr - Spara 185 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez JEMJRSP-PK(Pink) Steve Vai signature

Finns i webblager.

En signaturmodell där inte vare sig gitarren eller gitarristen behöver någon presentation överhuvudtaget, det finns helt enkelt inget att säga om någon av dem som inte alla redan vet.


En mer personlig, och stilbildande, signaturmodell är svårt att hitta. Var enda liten feature på gitarren är helt efter Steves eget huvud och 100 % som han vill ha sina gitarrer.
Har man sett Steve spela någonstans, någon gång sen 1987, så är det en JEM han spelat på. En trognare användare av sin signaturmodell har nog aldrig funnits.

JEMJRSP är precis vad det låter som, en lillebror till Steves JEM777. En specifikationsmässigt nerskalad version av sin markant dyrare storebror.
Enklare hardware, mickar och inlägg gör att man kan hålla nere priset rejält men ändå bjuda på en äkta JEM till både känsla och utseende.

Specs:
? Wizard III lönn hals.
? Rosewood greppbräda.
? Vine inlay.
? Jumbo band.
? Mahogny kropp.
? Std. DL tremolo.
? INF1 halspickup.
? INF1S mittpickup.
? INF2 stallpickup.
? Cosmo black hardware.

Halsen:
? Scale 648mm/25.5"
? Width at Nut 43mm
? Width at Last Fret 58mm
? Thickness at 1st 19mm
? Thickness at 12th 21mm
? Radius 400mmR

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.