Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez LGB30-NT George Benson inkl. hardcase

Livstids service garanti!

10 270 kr Riktpris 11350 kr - Spara 1080 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez LGB30-NT George Benson inkl. hardcase

Ej i lager

Ibanez George Benson modeller har funnits på marknaden sen 1977 och kan inte på något sett ses som något annat än klassiker på jazzgitarrmarknaden.

GB30 har en 3-delad set-in (limmad) mahogny/lönn LGB hals, en lättspelad, stabil hals som är vilsam för handen både vid ackord och single note spel. Halsen når kroppen vid 14:e bandet på bassidan och vid sextonde på diskantsidan. Greppbrädan är inbunden ebenholts, allt för en optimal kombination av ton, sustain och känsla, med blockinlägg av Pearl och Abalone. Halsen som är en 24.75? (628mm) skala är bandad med 22 mycket välputsade medium stavar som fått Ibanez Artstar Fret Edge Treatement.

Mickarna är Super 58 humbuckers som sitter monterade i locket. Mickarna har var sin ton och volym och är kopplade på en 3-läges toggle switch.
Kroppen är lamminerad gran i locket och flammig lönn i botten och sidor, vilket gör en stabilare gitarr som blir mindre känslig för luftfuktighet och mer stryktålig. Helt enkelt en gitarr som är byggd för att låta perfekt och samtligt vara pålitlig kväll efter kväll livet ut.

Specifikationer

? 3-delad LGB set-in mahogny/lönn hals.
? Spruce (gran) topp, flammig lönn i sidor och botten.
? Inbunden ebenholts greppbräda med pearl och abalone block inlägg.
? 22 meduim band med Ibanez Artstar Fret End Treatment.
? ART1 stall - LGB30 stränghållare.
? Super 58 mickar.
? Gold hardware.
? Flatwound strängar.
? Levereras i hardcase.

Halsen:
? Skala: 628mm/24.75".
? Bredd vid sadel: 43mm.
? Bredd vid sista band: 56mm.
? Tjocklek vid första band: 20mm.
? Tjocklek vid 12 band: 22mm.
? Radius: 305mmR.

Body Dimensions:
? Length: 19 1/2" - 495mm.
? Width: 15 3/4? - 400mm.
? Max Depth:3 5/8" - 92mm.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.