Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cort MBC-1 Matthew Bellamy Signature

Livstids service garanti!

6 589 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Cort MBC-1 Matthew Bellamy Signature

Ej i lager

Matthew Bellamy's (Muse) signaturelgitarr utvecklad tillsammans med Manson Guitar Works.

Manson Guitar Works är en väl respekterad gitarrbyggare i Storbritannien som har jobbat med Matthew Bellamy (Muse) i två decennier. De har tillsammans skapat Matthews customgitarrer och har personligen övervakat utvecklingen av MBC-1. MBC-1 har en diskret kill-switch-knapp så att du kan experimentera med olika ljud samt utrustad med pickuper utvecklade av Manson Guitar Works speciellt för denna gitarr.

Denna mångsidiga setup har en humbucker i stallposition och en singlecoil i halsposition som återspeglar layouten av flera av Bellamy's scen- och studioanpassade instrument. Kontrollerna på MBC-1 är enkla men samtidigt mångsidiga. En volymkontroll, en mastertone och en tre-vägs switch.

Specifikationer

Konstruktion: Bolt-on
Kropp: Basswood
Hals av lönn
Greppbräda av rosewood
Stämskruvar: locking
Pickups: Manson singlecoil & Manson humbucker
Hardware: Svart

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.