Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez PM2-AA inkl. hardcase

Livstids service garanti!

9 495 kr Riktpris 9895 kr - Spara 400 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez PM2-AA inkl. hardcase

Ej i lager

Pat Matheny har varit sin Ibanez modell trogen i många år och man förstår snabbt varför när man plockar upp hans signaturinstrument. Underbara jazzburkar som passar till långt mycket mer än till bara de som är totala Matheny freaks. Fullblods burkar optimerade för jazz.

Få gitarrister är så kompromisslöst noggrann och ställer så hårda krav på sina instrument som Pat Metheny. Oftast använder Pat modeller med dubbel cutaway för att kunna greppa med fingrarna bakom halsen (den traditionella jazzgitarrens begränsning). På denna nya modell PM2, har den dock traditionell infattning (kropp och hals möts vid 14:e bandet).

PM2 är det enklar och billigare syskonet till hans dyrare värstingmodell PM200. Mycket går igen från den dyrare modellen men gitarren är byggd av enklare och billigare delar. Kroppen är marginellt mindre än 200 modellen.
Trots det låga priset en otroligt bra jazzburk.

Kroppen är 7.62cm tjock på tjockaste stället och 38.1cm bred på bredaste stället.

- 3-delad mahogny/lönn set-in PM hals
- Kropp i lönn (topp, sidor och botten)
- Inbunden Ebony (ebenholts) greppbräda med Pearl/Abalone inlägg
- 22 medium bandstavar med Ibanez Artstar fret edge treatment
- Bensadel
- ART-1 stall med KT30 tailpiece
- Super 58 Custom pickup
- Slipade strängar
- Guld hardware
- Etui

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.