Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Ibanez RG2620ZE-BK m/etui

Livstids service garanti!

13 390 kr Riktpris 14275 kr - Spara 885 kr!

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Ibanez RG2620ZE-BK m/etui

Ej i lager

Blänkande kolsvart RG med metalgitarristernas favorit mickar, EMG 81 & 60.

I övrigt en klassisk RG med några uppdateringar från förr.
Uppdateringarna består bland annat av det nya stallet Edge-Zero, ett fantasiskt stall med ZPS3 backstopp och den smidiga intoneringsskruven (bara den i sig själv är värd hela gitarren), ett stall som håller stämningen hur mycket man än misshandlar det. Andra uppdateringar är den KTS titan förstärkta Prestige halsen, strängbar lös låssadel, Collet rattar och den nya Wizard HP halsen.
Kroppen är gjord i Basswood (Lind) vilket är ett ganska lätt trä med en jämn frekvensåtergivning över hela registret. Det gör det till ett trä som ljudmässigt är lätt att färga åt många olika håll och få många olika sorters ljud ur. Den jämna frekvensåtergivningen gör det också väldigt lämpligt för distade ljud, det limmar ihop ljudet snyggt utan att det bli vare sig spretigt eller otydligt.
Gitarren är utrustad med Ibanez Wizard HP halsprofil, Wizard kan enklast beskrivas som en lite tjockare Super Wizard hals. Den har samma plana greppbräda (430mmR), samma bredd och samma välslipande jumboband som Super Wizard men är lite tjockare. En hals för de som vill ha det Ibanez är kända för, en extremt snabb och lättspelad hals, men vill ha lite mer trä i handen. HP står för att det är en förfinad och vidareutvecklad version av den gamla Wizard halsprofilen.
- 5-delad Wizard HP (lönn och valnöt) hals med Rosewood greppbräda och kontur hajtand inlägg med KTS Titan förstärkning (två titan stavar som ligger under greppbrädan, halsen är stabil på en helt ny nivå).
- Basswood (lind) kropp.
- Edge-Zero stall med ZPS3 backstopp.
- Cosmo black hardware
- Galaxy Black (GK) färg.
Mickarna är,
Stall: EMG 81
Hals: EMG 60
Kopplade på en 3-läges swicth och 1 volym och 1 tonkontroll.
Lägena man kommer åt på switchen är.
1. Stallmick.
2. Stallmick ihop med halsmick.
3. Halsmick.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.