Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cort Earth 70-12 Natural Satin

Livstids service garanti!

2 419 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Cort Earth 70-12 Natural Satin

Ej i lager

Akustisk 12-strängad gitarr med solid gran topp, mahogny kropp och mahogny hals med rosewood greppbräda.

Det är inte många som vet det, med Cort är världens största tillverkare av gitarrer och basar. Företaget, som har fabriker i Korea, Indonesien och Kina, tillverkar inte bara instrument under eget namn utan tillverkar också gitarrer och basar, ja, till och med förstärkare, för företag som Fender, PRS, Lakland G & L, Line 6 och många fler. En sådan position får man inte om man inte levererar. Cort har alltid levererat ren kvalitet till mycket låga priser. Titta på deras dyrare modeller och förvåna dig över den höga hantverksnivån som hyllade musiker som Larry Coryell, Hiram Bullock och TM Stevens har "kärleksbombat" Cort. Tycker du det låter lockande? Det kan vara så att du spelar på en Cort utan att veta om det ...

Den traditionella Dreadnought kroppen har varit standard i många år. Earth Series är Cort´s version av den klassiska modellen och genom att nyttja Cort s specialdesignade bracing-teknik och den handanpassade "dove tail" monteringen av hals och kropp har man uppnått en väsentligt djupare resonans än man annars upplever på den här typen av gitarr.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.