Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cort MR710F BKS

Livstids service garanti!

4 199 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Cort MR710F BKS

Ej i lager

Westerngitarr med solid topp i gran, botten och sidor av benholts, mahognyhals med greppbräda i rosewood och Fishman Classic 4T pickup-system med inbyggd stämapparat.

Cort är världens största tillverkare av gitarrer och basar. Cort har alltid levererat ren kvalitet till mycket låga priser. Titta på deras dyrare modeller förvåna dig över den höga nivån på hantverk och att hyllade musiker som Larry Coryell, Hiram Bullock och TM Stevens har kastat sin kärlek på Cort.

MR-serien är ett giftermål mellan avancerad modern elektronik och naturlig akustisk skönhet. Kroppen ger med sin single cutaway tillgång till de högsta banden och den utmärkta Fishman elektronik spetsar den funktionella kombinationen av skönhet, klassiskt western ljud och ledande teknik.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.