Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Cort MR-740FX Natural (Vintage Toner Top)

Livstids service garanti!

5 799 kr

Klarna Konto
Delbetala från 0 kr/mån


Cort MR-740FX Natural (Vintage Toner Top)

Ej i lager

Akustisk / elektrisk akustisk gitarr med lock av solid gran, baksida och sidor av rosenträ, mahogny hals med rosewood greppbräda, och Fishman Prefix Plus pickup-system med stämapparat.

MR740FX är en akustisk/elektrisk dreadnought gitarr med Fishman preamp och en Matrix pickup. MR740FX levereras med en enkelgradig dreadnought kropp gjord av rosenträ och gran. Rosewood används för sidor och bakstycke, samt lock i gran. Bindings av abalone och cirkel-rosett. Hårdvaran är klädd i nickel med stämskruvar på huvudet. Hals av mahogny. Dovetail joint hals med 20-bands greppbräda gjord i rosenträ.

Länk till tillverkaren
Läs om vår livstids service garanti!


Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.