Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Livstids servicegaranti på alla stränginstrument

2017-02-16 00:00:00

Servicegaranti

Livstids servicegaranti på alla stränginstrument!

Vi på Musikverkstan är fullt övertygade om att en bra service ger oss nöjdare kunder. Därför erbjuder vi svårslagna garantivillkor på alla nya stränginstrument som lämnar våra butiker.

När du exempelvis handlar en gitarr eller bas hos oss får du inte bara ett instrument som vi personligen kvalitetssäkrat och justerat in efter dina specifika önskemål, utan även en servicegaranti som innebär att om det mot förmodan skulle hända något med instrumentet, så finns våra gitarrtekniker redo att hjälpa dig med allt från enklare justeringar, såsom strängmontering, till intonering, bandslipningar och fysiska reparationer. Allt du som en nöjd kund behöver tänka på är att spara kvitto.

Servicegarantin gäller ej elektronik och förutsätter att du handskas med ditt instrument på ett normalt sätt. Garantin täcker även enklare hårdvara (såsom stämskruvar etc), samt eventuellt montage av pickuper och annan elektronik som du handlat av oss och som du önskar uppgradera ditt instrument med.

Så välkommen till oss för att provspela och få tips om bra instrument och när du hittat något som känns rätt för dig ser vi till att du blir nöjd!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.