Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Nattrea på onsdag - Upp till 70% rabatt!

2015-09-28 19:00:00

Banner Nattrea Sept 2015

Onsdagen den 30 september kör vi vår största NATTREA någonsin. Allt i butiken är nedsatt och vi lämnat upp till 70% rabatt. Vi håller stängt under dagen för att förbereda inför rean och öppnar butiken kl. 17:00. Vi håller på till ca 21:00.

Denna gång har vi extra mycket instrument, då vi nyligen avvecklat våra filialbutiker i Borås och Stenungsund. Det innebär att det finns extra många fyndvaror i butiken!

Tips! Kom i tid, då vi av erfarenhet vet att dom hetaste prylarna ryker först!

Följ oss även på facebook: www.facebook.com/musikverkstan där vi löpande kommer att lägga upp lite exempel på heta reavaror!

Första 50 kunder får dessutom köpa ett set Peavey Highway strängar för endast 20 kr (ord pris 89 kr).

Musikverkstan ligger på Andra Långgatan 35 vid Masthuggstorget. Åker du lokalt så tar du dig enklast med spårvagnslinje 3, 9 eller 11 till hållplats Masthuggstorget. Det finns även gott om parkeringsmöjligheter vid Masthuggstorget, samt på den stora parkering utanför Kommersen.

Välkomna!

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.