Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Pick&Mix - 20% på billigaste!

2015-08-17 14:46:00

PickMix Banner

Nu kör vi återigen vårt populära Pick&Mix erbjudande. Välj två valfria produkter och få 20% rabatt på den billigaste. Den här gången gäller erbjudandet samtliga akustiska gitarrer, elgitarrer, basar, förstärkare och effektpedaler.

Ett tillfälle för dig som är på jakt efter både gitarr och förstärkare eller för dig som vill utöka ditt pedalbord. Eller varför inte gå ihop med en kompis som också tänkt köpa gitarr? Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränserna.

Erbjudandet gäller i butik och på webben t.o.m 20 september 2015 och kan ej kombineras med andra erbjudanden (ex. paketpriser. utförsäljning/blowout eller appkuponger). Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

När du lägger din beställning på hemsidan, så justerar vi priset efter att ordern kommit in och fakturan går ut.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta vår kundsupport på 031-145440 (vardagar 10:00 - 15:00) eller slå en signal till butiken i Göteborg på 031-145522.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.