Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Förändringar hos Musikverkstan!

2015-03-10 00:00:00

Musikverkstan står inför förändring och då vi väljer att satsa stort på vår butik i Göteborg, vår webbutik och på vårt nya Outletkoncept i Borås, har vi beslutat att avveckla vår butik i Stenungsund.

Hjälp oss att flyttstäda - minst 10% på allt!

Den 17 mars börjar vi tömma våra lokaler och den 20 mars är sista dagen vi håller öppet för försäljning. Passa på att fynda, då vi lämnar minst 10% på allt i butiken och 25% rabatt på samtliga notböcker fram tills dess att vi stänger. PS! Gäller endast innevarande lagervaror och inte beställningsvaror.

Fram till den 20 mars håller vi öppet precis som vanligt, dvs vardagar mellan kl. 11-18 och lördag kl. 11-14.

Till sist vill vi passa på att tacka alla gamla kunder för tiden som varit under dessa 12 år och samtidigt hälsa er varmt välkomna till vår butik på Andra Långgatan i Göteborg, där vi kan erbjuda er ett större sortiment, ständigt låga priser och lika bra service som ni är vana vid.

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.