Visa kundvagn | Till kassan

Sök

Webbshop

Skip Navigation Links
KlarnaSpeditörer

Nyheter


Musikverkstan Acoustic Sale!

2014-12-05 00:00:00

Acoustic Sale

Tre dagar på raken innan Lucia sätter Musikverkstan lite extra fokus på akustiska gitarrer och bjuder in till några spännande dagar i våra butiker med specialerbjudande och extrapriser!

Produktexperter på plats

Då vi har besök av våra vänner från Bjerton Music, så vill vi slå ett extra slag för Dowina Guitars, Freshman Guitars, Recording King, Amistar och Acus förstärkare. Dessa märken tokpressar vi priserna på under dessa dagar + att vi skickar med ett extra strängset från exklusiva Black Diamond Strings.

Dessutom representant på plats för Miguel Almeria (klassiska instrument av högsta kvalitet), samt VGS som presenterar en oslagbar ny serie stålsträngade gitarrer under namnet Roots. Dessa är tillverkade i Europa med utvalda solida toppar, torkade i upp till 10 år naturligt innan produktion för bästa ljudupplevelse och med priser från ca 2000:- och uppåt. Kalaspriser utlovas!

Givetvis har vi även bra dealar på andra märken också!

***

Boka därför in följande datum:

Borås, Bryggaregatan 12

Onsdagen den 10 december - Miguel Almeria och VGS Roots

Torsdagen den 11 december - Dowina, Recording King, Freshman, Amistar och Acus i fokus

Stenungsund, CW Borgs väg 4 - onsdagen den 10 december

Onsdagen den 10 december - Dowina, Recording King, Freshman, Amistar och Acus i fokus

Fredagen den 12 december - Miguel Almeria och VGS Roots

Göteborg, Andra Långgatan 35

Torsdagen den 11 december - Miguel Almeria och VGS Roots

Fredagen den 12 december - Dowina, Recording King, Freshman, Amistar och Acus i fokus

***

Dowina Logo

Dowina Artist Picture 1
Spännande gitarrmärke från Slovakien med stolta traditioner! Alla gitarrer byggs för hand av noggrant utvalt trä hämtat från Val di Fiemme i Italien, vilket för övrigt är samma ort som de stora fioltillverkarna köper sitt material ifrån. Låter som dessa godbitar kostar skjortan? Inte alls, från några tusenlappar upp till 10.000:-. Extra bra priser i våra butiker mellan den 10-12 december.

Freshman Logo
Freshman Steven Segall

Visste du att skottska Freshman Guitars seglat upp och etablerat sig som det femte största märket i Storbritannien! Gör dom bra gitarrer? Vad tror ni själva? Kom och testa. Priserna är fullt överkomliga.

Duger Freshman i Steven Seagals 8 miljoner dollar samling, så kanske den duger åt dig? :-)

Recording King

Coola retroinspirerade instrument som för tankarna bakåt i tiden. Välbyggda folk och dreadnoughtmodeller, samt resonatorgitarrer i budgetprisklass!

Acus Logo 2

Italienska superförstärkare för akustiska instrument. Snygg design och löjligt bra grundljud. Utrustade med massor av fiffiga funktioner och finesser, som får den mest kräsne att plocka fram plånboken. Kom och prova!

VGS

VGS Root making
Vi vågar nog påstå att mer prisvärda gitarrer får man leta efter. VGS har med sin Roots serie lyckas skapa en handfull olika modeller med en klang och spelbarhet som man oftast får gå upp i pris för att hitta. Passa även på att prova innovativa Belle Rose serien med den unika Katayama ljudkammaren monterad under stallet!

Miguel Almeria

Oerhört välbyggda spanska gitarrer i prislägen från runt 2000:- och upp till 10000:-. Måste upplevas.

Vi utlovar fantastiska priser denna kväll!

SPECIAL DEALAR!!!

Köp valfri gitarr från andra märken och få stämapparat och capo på köpet (värde 428:-)

Om du väljer en annan akustisk gitarr än ovan nämnda märken, så får du i samband med våra akustiska dagar en Clip-on stämapparat och en Capo på köpet. Väljer du en modell vi mot förmodan inte har i lager, så gäller dealen även dessa!

Vägghängare för gitarr till halva priser!

Under dessa dagar erbjuder vi Hamilton KB919G vägghängare till halva priset. Betala endast 50 kr (ord pris 99:-). Gäller max 2 st/kund.

25% rabatt på luftfuktare för akustisk gitarr

Passa på att skaffa ett bra skydd för din akustiska gitarr till ett fantastiskt pris! Vi lämnar 25% rabatt på Fzone Guitar Humidifier under denna aktivitet. Max 1 st/kund.

50% rabatt på Tortex plektrum

Vi lämnar 50% rabatt på Fire & Stone Tortex plektrum. Max 20 plektrum/kund.

Kaffe & Pepparkakor till alla

Som lite uppvärmning inför Luciafirandet så bjuder vi alla kunder på nybryggt kaffe och pepparkakor! Bara en sån sak...

Musikverkstan - En bra musikaffär! Vår affärsidé är enkel - att erbjuda rätt produkter till rätt pris, samt ge våra kunder bästa möjliga service. Vi har butik i Göteborg med kunnig personal, samt en webbshop och tillhandahåller ett sortiment med över 25.000 artiklar från marknadsledande varumärken. Vi levererar snabbt och smidigt inom Sverige. Hos oss kan ni även få hjälp med reparationer och service till marknadens bästa priser.